• info@ballekesfeesten.be
  • Max Wildierspein, Sint-job

Praktisch

Terrein

Het terrein zal volledig afgesloten zijn.

Inkom, eten & drinken

Toegang op zaterdag is gratis, dankzij onze geweldige sponsors. Op vrijdag dien je een ticket te kopen, op voorhand online (goedkoper) of de dag zelf aan de kassa. Het is wel verboden eigen eten of drinken mee naar binnen te nemen. We voorzien voldoende betaalbaar eten en drinken, je hoeft dus niets zelf mee te nemen.

WC en sanitair

Er zijn op het terrein gratis WC’s aanwezig. Wildplassen is ten strengste verboden. Voor de kleinsten voorzien we ook een verzorgingstafel in onze ballonnekesfeesten, zo kan je een hele namiddag lang zonder zorgen genieten.

Uren

De Ballekesfeesten op vrijdag starten om 17u en op zaterdag om 13u. Vanaf dan is iedereen welkom in onze zomerbar, op de verenigingenmarkt of in onze ballonnetjestuin. Tussen 17-21u kunnen er volop ballekes gegeten worden. Om 2u30 sluit het bonnenkraam. Om 2u45 sluiten de togen en kan je geen eten of drinken meer krijgen. Om 3u wordt iedereen verzocht het terrein te verlaten en rustig huiswaarts te keren.

Bonnen & betalen

Onze bonnekes, dat zijn ballakes. We werken met een bonnensysteem. Ballekes zijn niet inruilbaar voor geld. Je kan ballekes kopen aan onze kassa’s, dit kan met cash, payconiq en met bancontact. Wie slim is neemt beide mee en kiest zo steeds voor de snelste optie. Je kan ook op voorhand online bonnen kopen, dit is altijd voordeliger én gemakkelijker.

Veiligheid

Het terrein is volledig afgesloten, er rijdt dus geen verkeer bij de bezoekers. Er wordt beroep gedaan op een gecertificeerde beveilingsfirma. Brandweer en politie controleren het terrein. Er is een permanente EHBO post van het Rode Kruis voorzien.

Bereikbaarheid & mobiliteit

Fiets & te voet

Ballekesfeesten is het best te bereiken met de fiets of te voet. We voorzien een fietsenparking.

Openbaar vervoer

Buslijnen 621 en 412 stoppen aan de ingang van de Ballekesfeesten. Halte: Sint-job-in-‘t-Goor Kerkelei. 

Auto

Er is geen autoparking voorzien. Wie toch met de auto komt parkeert zich best op de parking voor het Goorhof (Kerklei 18) of Kristus Koning (Bethaniënlei 2) en gaat dan zo’n 300 meter te voet.

Weg afgesloten

De koningin Fabiolalaan alsook een stukje sportveldlaan zal afgesloten zijn vanaf 4 september t.e.m. zondag 8 september. Er dient een omleiding gevolgd te worden.

De doorgang tussen de kon. fabiolalaan en Rodekruislaan zal eveneens afgesloten zijn.