• info@ballekesfeesten.be
  • Max Wildierspein, Sint-job

Over ons

Ballekesfeesten. Een groot feest voor iedereen. De organisatie bestaat uit een grote groep van meer dan 25 vrijwilligers die alles vooraf organiseren. Samen met tientallen vrijwilligers, een hoop verenigingen, sponsors, partners en de gemeente Brecht wordt een geweldig feest op poten gezet.

Een feest met het doel mensen samen te laten genieten. Genieten van elkaars gezelschap, een fris drankje en uiteraard ballekes. De organisatie probeert alles zo betaalbaar mogelijk te houden, zodat ook echt iedereen mee kan genieten en feesten. 

Dankzij ons concept vindt iedereen wel iets om een geweldige dag te beleven. Onze ballonnekesfeesten maakt de namiddag voor kleuters geweldig. De verenigingenmarkt met demo’s en animatie doen kinderen, ouders en grootouders een hele namiddag plezier beleven. Op onze zomerbar is het heerlijk bijkletsen of al een eerste dansje placeren op de muziek van onze Retro DJ.

Tijdens etenstijd zijn er onze ballekes, dat lust iedereen. Frikandellen of de vegetarische falafelballetjes? Het kan. Heel het gezin kan mee genieten.

‘s Avonds starten we het feest met een heuse startshow, waarna onze headliner de boel echt helemaal op gang trekt. Het feest gaat verder met een coverband. Voor de echte feestbeesten is er vanaf middernacht ons bal, met fantastische DJ’s om nog tot de late uurtjes door te feesten.

Je bent er toch zeker bij?